Set și meci. Zimbrul Sl. Conachi învinge Braniștea după un meci cu zece goluri!

387
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Zece goluri, două penalty-uri, trei momente de egalitate și o echipă care nu a renunțat la luptă în cele 90+3 minute ale jocului, au fost o parte din ingredientele celui mai spectaculos joc din returul Ligii a IV-a.

Viceliderul Zimbrul Slobozia Conachi a trăit periculos în meciul considerat pe teren propriu cu Unirea Braniștea – revelația returului. După remiza de la Ivești, formația din Slobozia Conachi a fost aproape să cedeze două puncte mari în jocul cu echipa din Braniștea, dar s-a impus, pe final, cu scorul 6-4.

Zimbrul a intrat cu avantaj, scor 2-1, la pauză. ”Boboc” (Constantin Spînache) a deschis scorul, după un sfert de oră de joc, avantaj dublat de reușita lui Codreanu la opt minute distanță.

Formația din Braniștea a revenit în joc cu golul marcat de Marius Stoian, după aproape 30 de minute din prima repriză. După ce ”Boboc” a irosit desprinderea, Unirea Braniștea a fost aproape de egalarea la 2. În finalul reprizei formația din Braniștea a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, ratată de Ciotîrcă.

La reluare vicecampionii au marcat pentru 3-1, prin ”Boboc”, gol anulat în protestele golgheterului campionatului pe motiv de ofsaid. Constantin Spînache a reușit să își desprindă echipa la 3-1, după ce a primit o pasă spectaculoasă, în interiorul careului, pe spate de la Petrișor Tudosă.

Condusă cu 3-1 formația din Braniștea nu a cedat și a jucat până la capăt, iar în decurs de trei minute a egalat la 3, golul de 3-3 execuție spectaculoasă, foarfecă în interiorul careului echipei din Slobozia Conachi.

Egalitatea la trei nu a rezistat prea mult, Zimbrul a trecut în avantaj, scor 4-3, la un minut de la egalare. Reușita de 4-3 a fost contestată de oaspeți, la faza premergătoare golului aceștia au solicitat întreruperea jocului la un duel acrobatic între Moise și unul din fundașii de la Braniștea. Nici golul de 5-3, marcat de Silviu Moise ”Jardel”, nu a fost lipsit de contestările echipei oaspete, gruparea din Braniștea a solicitat ofsaid.

La 5-3 Unirea Braniștea a încercat o nouă egalare, a marcat pentru 5-4, din lovitură de pedeapsă, penalitate contestată de gazde pe motiv că faultul a fost în afara careului. Cum echipa din Braniștea nu a putut marca pentru 5-5, Zimbrul Slobozia Conachi a închis ”setul” cu golul de 6-4.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal