Siretul Piscu a salvat onoarea oaspeților în etapa a XV-a din Liga a V-a, etapă dominată de victoriile gazdelor

192

În Liga a V-a, al doilea eșalon județean, s-a consumat episodul cu numărul 15, cu gazdele majoritar victorioase.

Două meciuri s-au încheiat cu câte 5 goluri marcate. Inter Tudor Vladimirescu a trecut cu scorul 3-2 de Voința Cișmele, iar Prutul Vlădești a învins cu același scor 3-2 Flacăra Pechea.

Campioana en-titre, Mălina Smârdan, s-a impus cu scorul 2-0 în jocul de pe teren propriu cu ACS Lascăr Schela, iar liderul, Avântul Valea Mărului, a câștigat cu scorul 3-0 jocul de pe teren propriu cu Foresta Șendreni.

Etapa a XV-a a înregistrat și o remiză, Zorile Grivița a încheiat la egalitate, scor 2-2, jocul de pe teren propriu cu Siretul Piscu. Jocul dintre Unirea Hanu Conachi și Viitorul Umbrărești a fost amânat, iar Avântul Matca a stat.

Cu 42 de puncte, din 14 jocuri, Avântul Vale Mărului conduce în Liga a V-a, locul doi este ocupat de Flacăra Pechea, 25 de puncte, 13 jocuri, iar pe trei sunt cei de la Mălina Smârdan, 25 de puncte, 12 jocuri.

În etapa a XVI-a sunt programate jocurile: Flacăra Pechea – Mălina Smârdan, ACS Lascăr Schela – Unirea Hanu Conachi, Viitorul Umbrărești – Zorile Grivița, Siretul Piscu – Inter Tudor Vladimirescu, Voința Cișmele – Avântul Valea Mărului, Foresta Șendreni – Avântul Matca, Prutul Vlădești stă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal