Sorin Frunză a debutat cu trei pase de gol la CSU

366

CSU ”Dunărea de Jos”, liderul Ligii a IV-a, a trecut cu victorie, scor 5-1, peste al doilea cel mai greu meci din acest sezon, pe terenul celor de la Gloria Ivești, locul trei în clasamentul la zi din primul eșalon județean.

În jocul de la Ivești pentru studenți a debutat Sorin Frunză. Fostul jucător al Oțelului li-a făcut debutul în fotbalul județean cu trei pase de gol, conform profesorului Cătălin Savu, antrenorul studenților. ”Se vede că Sorin Frunză este un jucător cu mare experiență, cu mare valoare, el a adus acea siguranță în joc de care echipa avea nevoie”, ne-a declarat profesorul Cătălin Savu.

Pe lângă scorul 5-1, profesorul Cătălin Savu a ținut să facă remarcată evoluția echipei din jocul de la Ivești: ”Țin să remarc forma bună a jucătorilor. Țuiu, după cele patru goluri cu Quantum, la Ivești a marcat de trei ori. Echipa este într-o formă bună, au demonstrat asta într-un meci foarte greu, la Ivești pe terenul echipei de pe locul trei, unde noi am fost învinși sezonul trecut”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

Ceilalți marcatori ai studenților de la Ivești, pe lângă tripla lui Țuiu, au fost: Adrian Grigoraș și Alexandru Izvoranu. CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 43 de puncte din 15 jocuri, iar în etapa a XVI-a va juca pe teren propriu, stadionul Dunărea, cu nou promovata Voința Cudalbi, sâmbătă, 23 martie, ora 12.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal