Trei puncte în minimum de seturi pentru CSM Arcada pe terenul CSM București. Gălățenii sunt la 4 puncte de lider

110
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat


Echipa masculină de volei CSM Arcada continuă parcursul fără înfrângere de la preluare de către Sergiu Stancu. În penultimul meci din sezonul regulat formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-0 (24, 22, 23), pe terenul celor de la CSM București.

CSM Arcada a câștigat primul parțial cu scorul 26-24. După un set echilibrat în care formația gălățeană a avut inițiativa, CSM București s-a desprins pe final a avut două mingi de set, 24-22, pe serviciile lui Marian Bala. Sergiu Stancu a întrerupt seria lui Bala cu un time-out, la reluare Kullo și Cuciureanu au anihilat cele două șanse de set al gazdelor, iar Sanderson și Kullo cu blocaje câștigătoare au decis câștigătoarea primului parțial.

În al doilea set s-a jucat după același scenariu cu formația gălățeană mai eficientă pe finalul setului. CSM București s-a apropiat la un singur punct de gălățeni în final, 22-23, imediat Sanderson a obținut două mingi de set, oportunitate fructificată din prima de formația gălățeană după o eroare a bucureștenilor.

CSM Arcada a condus în cea mai mare parte din parțialul trei, 8-5, 16-13, CSM București a revenit pe final, la fel ca în precedentele seturi. Marian Bala a fost artizanul revenirii, tot Bala, cu un serviciu în fileu, a oferit primele oportunități de a închide meciul pentru CSM Arcada, 24-22, bucureștenii au salvat o minge de 0-3, dar Cubrilo, cu un serviciu în plasa fileului a închis meciul.

Paul Sanderson a fost cel mai buna marcator de la CSM Arcada cu 15 puncte. După cele trei puncte câștigate pe terenul CSM București formația gălățeană este pe locul doi în clasamentul Diviziei A1 cu 43 de puncte din 18 jocuri, la egalitate de puncte cu SCM Craiova, locul 3, (18 jocuri), patru puncte mai puțin decât liderul VM Zalău, 19 jocuri. Formația din Zalău a pierdut, scor 1-3 ultimul meci din sezonul regulat pe terenul celor de la Steaua.

În ultimul meci din sezonul regulat CSM Arcada va juca pe teren propriu cu Dinamo București, 16 martie, de la ora 17.00. Cu o victorie de trei puncte formația gălățeană se poate apropia la un singur punct de VM Zalău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal