Unirea Braniștea a câștigat derby-ul de clasament de la Ghidigeni din debutul returului

137
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Prima etapă din returul Ligii a IV-a a programat un prim derby de clasament între cele două echipe care trag la ultimul loc din careul de ași, Muncitorul Ghidigeni, locul 4 la finalul turului, și Unirea Braniștea, echipa de pe locul 5 după prima parte de campionat.

Chiar dacă gazdele, Muncitorul Ghidigeni, au condus cu 1-0 și 2-1, goluri Ionuț Dumitrașcu, minutul 15, și Neculai Zlătaru, minutul 48, oaspeții au egalat prin Ionuț Ciotîrcă, minutul 21, și Iulian Aldea, minutul 67.

Fostul jucător al liderului Ionuț Ciotîrcă a a trecut formația din Braniștea în avantaj, scor 3-2, în minutul 74, Marius Stoian a semnat desprinderea în minutul 77, Ciotîrcă a realizat tripla în minutul 83, iar Iulian Aldea a stabilit scorul final, 6-2 Unirea Braniștea, cu două minute înainte de finalul jocului.

După prima etapă din retur Unirea Braniștea urcă pe locul 4 în primul eșalon județean cu 26 de puncte din 14 jocuri, în timp ce formația din Ghidigeni coboară pe 5 cu 23 de puncte, 14 jocuri.

În etapa a XV-a Unirea Braniștea va juca pe teren propriu cu Avântul Drăgănești, iar Muncitorul Ghidigeni va juca la Galați, stadionul Siderurgistul, cu cei de la Quantum Club Galați.

Club King Galati
Club King Galati
Club King Galati
Club King Galati