United închide sezonul regulat cu o victorie. Vicecampionii încep grupa semifinală B din postura de lider

139
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Vicecampionii de la United au încheiat prima parte a campionatului Ligii I cu o victorie, scor 3-1, în fața celor de la Dunărea Călărași, echipă ce a învins United în finala Cupei.

După prima repriză cele două echipe au intrat la egalitate, scor 1-1. United a deschis scorul, în minutul 5, gol marcat de Neto Caraubas, la prima atingere de balon de la intrarea în teren.

După ce Lașcu și Araujo au ratat desprinderea, iar Cireș a trimis în bară, gruparea din Călărași a stabilit scorul după 20 de minute din lovitură de pedeapsă. United a acumulat șase greșeli, iar oaspeții au transformat lovitură de la zece metri de care au beneficiat.

La reluare United a iești în decisă să tranșeze jocul în favoarea ei. Araujo, Crăciun, Burdujel au irosit oportunități importante de a marca. Golul a venit în minutul 32, în urma unui șut al lui Andrei Crăciun. Formația din Călărași, fără motivație din punct de vedere al clasamentului, a riscat și a ieșit cu fly-goalkeeper. Decizia lui Marian Șotârcă a fost taxată de Araujho care a marcat golul de 3-1, cu două minute înainte de finalul jocului.

Grupă semifinală cu Deva pentru formația gălățeană

Cu 43 de puncte (3 puncte penalizare impusă de FRF), United a încheiat sezonul regulat al Ligii I pe locul doi și va juca în partea a doua a sezonului, play-off, în Grupa semifinală B. Alături de United în Grupa B vor mai juca: Autobergamo Deva, locul trei la finalul sezonului regulat, și FK Odorheiu Secuiesc, locul șase.

A doua fază a campionatului este abordată de United cu trei puncte, formația hunedoreană va începe cu un punct, iar harghitenii vor debuta în play-off cu 0 puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal