Vălmărenii, la a 13-a victorie consecutivă, Prutul Vlădești-primul succes în deplasare, în prima etapă din returul Ligii a V-a

181

Returul celui de al doilea eșalon județean a debutat la finalul săptămânii trecute cu meciurile din etapa a XIV-a.

Liderul Ligii a V-a, Avântul Valea Mărului și-a continuat parcursul fără pas greșit în campionat și a obținut a 13-a victorie din 13 jocuri disputate. Vălmărenii s-au impus cu scorul 6-1, în deplasare, pe terenul celor de la Avântul Matca.

Surpriza primei etape din retur s-a înregistrat în jocul de la Schela, formația locală ACS Lascăr a cedat cu scorul 1-2 jocul cu cei de la Prutul Vlădești, formația din Vlădești a obținut prima victorie din deplasare din acest sezon.

În celelalte jocuri ale primei etape din retur: Siretul Piscu – Unirea Hanu Conachi 3-2, Voința Cișmele – Zorile Grivița 2-2, Foresta Șendreni – Inter Tudor Vladimirescu 3-0. Flacăra Pechea a stat.

Rezultatul meciului Viitorul Umbrărești – Mălina Smârdan urmează să fie stabilit de Comisiile AJF Galați, formația din Smârdan a formulat o contestație legată de componenții echipei din Umbrărești.

După prima etapă din retur Avântul Valea Mărului conduce Liga a V-a cu 39 de puncte din 13 jocuri, podiumul este completat de: Flacăra Pechea 25 de puncte, 12 jocuri, Foresta Șendreni, 22 de puncte, 12 jocuri și Mălina Smârdan, 22 de puncte, 10 jocuri.

Etapa a XV-a programează jocurile: Avântul Valea Mărului – Foresta Șendreni, Prutul Vlădești – Flacăra Pechea, Mălina Smârdan – ACS Lascăr Schela, Unirea Hanu Conachi – Viitorul Umbrărești, Zorile Grivița – Siretul Piscu, Inter Tudor Vladimirescu – Voința Cișmele, Avântul Matca – stă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal