Victorie cu bonus ofensiv pentru CSM Galați în al doilea meci din play-out

257

După victoria de vineri de la Arad, detalii aici, echipa de rugby de la CSM Galați și-a continuat parcursul în grupa pentru stabilirea locurilor 7-9 în Divizia Națională de Seniori, play-out, cu o nouă victorie.

Duminică, la Sibiu, formația gălățeană a jucat cu cei de la CSM Sibiu, al doilea și ultimul meci din turul play-out-ului. La fel ca în jocul de la Arad formația gălățeană s-a impus categoric, scor 42-7.

Punctele gălățenilor de la Sibiu au fost realizate de: Gabriel Dănăilă – un eseu, Cristian Spătărescu – eseu, George Bulearcă – eseu, Igor Misin – două eseuri, Gabriel Partenie – un eseu și trei transformări, Ștefan Pătrașcu – trei transformări.

XV-le Galațiului în meciul de duminică a fost: 15. Gabriel Partenie (căpitan), 14. Ciprian Donosă, 13. Bogdan Frățilă, 12. Igor Misin, 11. Dănuț Lăcătuș, 10. Mihail Diacon, 9. Semion Popa, 8. Gabriel Dănăilă, 7. George Bulearcă, 6. Serghei Budaian, 5. Lucian Grigore, 4. Marian Luparu, 3. Gabriel Cotici, 2. Daniel Josan, 1. Mitică Trandafir.

CSM Galați conduce grupa de play-out cu 10 puncte, două puncte bonus, esaveraj 69 – 14, și are prima opțiune în a încheia sezonul pe locul șapte.

Următoarea etapă în play-out este programată pentru 13 aprilie, la Arad, între CSU AV și CSM Sibiu, CSM Galați stă. Formația gălățeană va juca cele două meciuri de pe teren propriu din play-out la 20 aprilie, ora 14.00, cu ei de la Arad, și 4 mai, cu CSU Sibiu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal