Victorie pe terenul Coronei pentru CSM Galați

655

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat toate punctele în al doilea joc de la Brașov din Campionatul Național de Seniori. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 6-3 (4-2, 1-1, 1-0), în jocul cu cei de la Corona, ultimul din sezonul regulat de la Brașov pentru formația gălățeană.

CSM Galați a intrat în avantaj, scor 4-2, după prima repriză. Gliga a deschis scorul pentru gazde, în minutul 2, în situație de inferioritate numerică. Rybalko a egalat pentru CSM în minutul 7, iar Kirichenko a desprins CSM Galați la 2-1 în minutul 12.

Corona a revenit în joc și a egalat în minutul 14, prin golul canadianului Carlson, însă formația gălățeană s-a distanțat la 4-2, după golurile marcate de Baskov și Zagidulin, în decurs de 15 secunde, minutele 16 și 17, ambele marcate de CSMG în situație de inferioritate numerică.

Brașovenii s-au apropiat la 4-3, Trancă a marcat în minutul 4 din treimea secundă, dar Kirichenko a refăcut avansul de două goluri a gălățenilor în minutul 30. Scorul final, 6-3, a fost stabilit de Kirichenko în minutul 10 din ultima treime a jocului.

După cele patru puncte câștigate la Brașov formația gălățeană este pe locul trei în clasamentul Campionatului Național de Seniori furnizat de FRHG. În 30 de meciuri disputate CSM Galați a acumulat 79 de puncte. Corona Brașov este pe primul loc cu 81 de puncte din 32 de jocuri, SC Miercurea Ciuc ocupă locul doi cu 80 de puncte, 34 de jocuri, formația harghiteană urmează să fie depunctată (-3 puncte) de FRHG, iar ultima echipă calificată în play-off este ACSH Gheorgheni 54 de puncte, 30 de jocuri.

Pentru CSM Galați urmează meciul de pe teren propriu cu Corona Brașov, 15 martie, ora 18.30.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal