Zi plină la Sala Sporturilor. Trei meciuri de prima ligă în cuplaj

202

Ziua de sâmbătă, 2 martie, are programate tei meciuri, toate în prim ligă, la Sala Sporturilor Dunărea. Echipa feminină de volei CSU Belor va juca în cuplaj cu cei de la CSM Arcada și CSM Phoenix CSU.

CSU Belor joacă cu campioana în deschidere

Ziua de sport va fi deschisă de la ora 14.30, de jocul din prima ligă feminină de volei dintre CSU Belor și CSM București. După prima victorie în sezonul revenire în prima ligă formația gălățeană va avea parte de un meci extrem de dificil contra CSM București campioana și liderul al zi din Divizia A1.

Jocul cu CSM București este penultimul din faza I pentru CSU Belor, ultimul joc din sezonul regulat va fi jucat de formația gălățeană joi, 7 martie, cu U Cluj.

CSM Arcada se poate apropia la 5 puncte de lider

De la ora 16.30, imediat după meciul fetelor, CSM Arcada va juca cu Unirea Dej, în etapa a 19-a din Divizia A1. Cu o victorie de trei puncte formația gălățeană se poate apropia la cinci puncte de liderul VM Zalău în clasamentul real.

CSM Arcada este pe trei în clasamentul la zi cu 34 de puncte, 15 jocuri, opt puncte mai puțin decât formația din Zalău, dar și un meci mai puțin disputat, echipa din Zalău va sta în ultima etapă a sezonului regulat. În lupta pentru primul loc mai este implicată și SCM Craiova, locul 2 cu 37 de puncte, 16 jocuri.

Meci de play-off pentru baschetbaliști

Ziua cu trei jocuri de prima ligă, toate în cuplaj, va fi încheiată cu meciul de baschet, de la ora 19.30, dintre CSM Phoenix CSU și CSO Voluntari. Formația gălățeană are nevoie de victorie în meciul cu ilfovenii pentru a se menține cu șanse reale în lupta pentru unul din cele două locuri de paly-off.

CSM Phoenix CSU este pe locul 4 cu 2/2 la general în timp ce echipa din Voluntari este pe locul doi cu 3/1 la general. Meciul se va disputa în etapa a V-a, ultima din turul Grupei Galbene.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal