”Zimbrii” au realizat scorul campionatului în prima etapă din returul Ligii a IV-a

670

Primul eșalon județean a revenit la finalul acestei săptămâni cu etapa a XIV-a, prima din retur. După victoria celor de la Gloria Ivești, scor 4-1, pe terenul din Vânători, în meciurile disputate duminică s-a înregistrat scorul campionatului.

Viceliderul, Zimbrul Slobozia Conachi, a învins cu scorul 13-1 Avântul Drăgănești într-un joc disputat pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul.

Campioana de iarnă CSU ”Dunărea de Jos” a debutat în retur cu o victorie, scor 6-0, pe teren propriu cu concitadinii de la Quantum în derby-ul municipal din Liga a IV-a.

Surpriza etapei s-a înregistrat în ultimul meci al etapei, Agrostar Tulucești a primit replica revelației Victoria Tecuci, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, iar formația din Tulucești s-a impus cu socrul 3-1.

În celelalte meciuri ale etapei: Muncitorul Ghidigeni Unirea Braniștea 2-6, Juventus Toflea – Voința Cudalbi 1-3, Victoria Independența – Viitorul Costache Negri 3-0

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 40 de puncte din 14 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi, principala urmăritoare, este pe doi cu 38 de puncte, iar podiumul este completat de Gloria Ivești cu 33 de puncte.

Etapa a XV-a programează un prin derby de clasament al returului, Gloria Ivești, locul trei, va primi replica, pe stadionul ”Nicu Nour”, liderului CSU ”Dunărea de Jos”. Celelalte jocuri ale etapei se vor disputa după programul: Agrostar Tulucești – Zimbrul Slobozia Conachi, Victoria Tecuci – Victoria Independența, Viitorul Costache Negri – Juventus Toflea, Voința Cudalbi – Juventus Toflea, Quantum Club Galați – Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea – Avântul Drăgănești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal