18 din 19 pentru Avântul Vânători în Liga a IV-a U19

167

Etapa a 19-a din Liga a IV-a U19 a consemnat cea de 18-a victorie stagională pentru liderul campionatului juniorilor Avântul Vânători. Liderul neînvins s-a impus cu scorul 5-1, la pauză 1-0, pe terenul celor de la Victoria Independența.

Principala contracandidată, Victoria Tecuci, a realizat scorul etapei în liga juniorilor, victorie, scor 6-0, pe teren propriu cu cei de la Muncitorul Ghidigeni. Și a treia clasată din Liga a IV-a U19 Juventus Toflea a obținut victorie categorică în etapa a 19-a, scor 4-0, pe teren propriu cu Zimbrul Slobozia Conachi.

În celelalte jocuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Gloria Ivești – Quantum Club Galați, Voința Cudalbi – Unirea Braniștea 4-2, Viitorul Costache Negri – Avântul Drăgănești 0-2 și Agrostar Tulucești – CSU ”Dunărea de Jos” 2-0, meci disputat pe stadionul ”Portul Roșu”, (echipa de seniori de la Tulucești nu s-a prezentat la meciul cu liderul deși era club organizator).

Avântul Vânători conduce Liga a IV-a U19 cu 55 de puncte, cinci puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, Victoria Tecuci. Pentru Avântul Vânători urmează un ultim hop în cursa spre titlu, în etapa a 20-a formația din Vânători va juca cu fosta campioană Juventus Toflea, locul trei cu 47 de puncte.

Celelalte jocuri din etapa a 20-a: Zimbrul Slobozia Conachi-Gloria Ivești, Quantum Club Galați-Voința Cudalbi, Unirea Braniștea-Viitorul Costache Negri, Avântul Drăgănești-Victoria Tecuci, Muncitorul Ghidigeni-Agrostar Tulucești, CSU ”Dunărea de Jos”-Victoria Independența, Avântul Vânători-Juventus Toflea.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal