Câștiguri MARI la o agenție din Galați! Iată ce au nimerit fericiții câștigători

1542

Este un fapt deja foarte bine cunoscut că în Galați sunt multe săli de jocuri de noroc, ceea ce nu poate să însemne decât că există și foarte mulți jucători! Astfel, e bine de știut pentru fiecare în parte unde și cum se câștigă.

Cu o tot mai mare implicare pe piață în ultima vreme se remarcă agențiile de la Club King din Galați. Principalele săli sunt în Micro 21, la Bloc D10, la capătul Tramvaiului, respectiv, în Micro 39, vizavi de fostul Cinema Flacăra. Dar, dincolo de asta, Club King este partener la toate locațiile din Galați cu Get’s Bet.

Tombole, jackpoturi și câștiguri reale în bani

Cu siguranță că există foarte mulți sceptici atunci când vine vorba despre jocuri de noroc, însă trebuie remarcat că există câștiguri foarte MARI, reale, în Bani! Ceea ce este clar de necontestat, este faptul că o zi norocoasă îți poate aduce câștiguri cât salariul mediu brut pe economie pe câțiva ani buni!

Cu atât mai mult este de subliniate agențiile care oferă și câștiguri consistente, la o frecvență ridicată, suplimentar de cele obișnuite. De exemplu, Club King are în sălile sale câte două tipuri de Jackpoturi, iar la fiecare dintre cele două sunt mai multe trepte de câștig! Mai mult, organizează periodic Tombole cu premii în bani. Următoarea va avea loc chiar în această lună.

Iată câteva mari câștiguri din ultima săptămână de la agențiile Club King

Cei care vor să fie la curent cu ceea ce se petrece la Club King, o pot face abonându-se la contul oficial de Facebook (https://www.facebook.com/Club-King-Gala%C8%9Bi-708350942691740/).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal