CSM Arcada a trecut de Dinamo după un joc cu cinci seturi!

142
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune în meiul de pe teren propriu cu cei de la Dinamo. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-2 după un meci în care formația gălățeană a dat senzația că poate câștiga cu lejeritate cele trei puncte.

Dinamo a câștigat setul inaugrual, scor 25-19, după un parțial în care s-a aflat mai mult timp la conducere, iar gălățenii au greșit mult, în special la serviciu. În pauza dintre seturile unu și doi Sergiu Stancu a făcut două schimbări care s-a dovedit inspirate, au ieșit Terzic și Cuciureanu și au intrat Sanderson și Mihaly. Efectl s-a văzut imediat, CSM Arcada a început setul doi cu un parțial 6-0. Ivan Raic cu un serviciu as a desprins formația gălățeană la 12-3, echipa gălățeană și-a menținut nivelul de joc bun și s-a impus cu scorul 25-8! în setul doi, set încheiat de un serviciu as al lui Borovnjak. CSM Arcada a zburdat și în setul trei, câștigat cu scorul 25-11, și a trecut la conducere, scor 2-1.

Spre deosebire de precedentele două parțiale setul patru a început echilibrat, CSM Arcada a condus prima, scor 4-2, Dinamo a trecut în avantaj, scor 8-9, gălățenii au luat un ușor avantaj, scor 14-12, pe serviciile lui Julian Bisette. În finalul parțialului gălățenii au greșit nepermis de mult, la 19-21 Borovnjak a servit direct afară, Cuciureanu, l-a imitat, Ivan Raic a fost ”prins” de blocajul advers de două ori consecutiv, iar Dinamo și-a adjudecat parțialul doi cu care a trimis meciul în prelungiri.

CSM Arcada nu a mai întâmpinat probleme în setul 5, câștigat cu scorul 15-9, parțial pe care la- controlat în întregime.

Pentru CSM Arcada Ivan Raic a fost omul meciului cu 18 puncte realizate. Ceilalți realizatori de puncte de la CSM Arcada au fost: Ivan Borovnjak 16p, Ivan Mihalj, Paul Sandreson, Julian Bissette – toți câte 10 puncte, Angel Perez 3p, Milos Terzic 2p și Vlad Cuciureanu 1p.

Cu 64 de puncte, din 26 de jocuri, CSM Arcada conduce grupa locurilor 1-6 din Divizia A1, 5 puncte, dar și un meci în plus față de echipa de pe locul doi VM Zalău.

Până la finalul sezonului CSM Arcada maia re de jucat ”trei finale”. Joi, 25 aprilie, formația pregătită de Sergiu Stancu va juca chiar pe terenul celor de la Zalău, apoi, la 1 mai, gălățenii au meci pe teren propriu cu SCM Craiova, locul 3 cu 57 de punte, iar sezonul va fi încheiat de formația gălățeană cu jocul de pe terenul celor de la Steaua, 4 mai.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal