CSM Galați se îndreaptă spre liga secundă după înfrângerea din meciul decisiv de la Cluj

214

Handbalistele de la CSM Galați au făcut un mare pas spre liga secundă după înfrângerea de la Cluj-Napoca, de pe terenul celor de la U. Formația gălățeană a pierdut cu scorul 27-31, cu 15-15 scorul pauzei, meciul de care depindea în mare măsură accederea la barajul de menținere/promovare în Liga Națională.

Meciul de la Cluj-Napoca a fost echilibrat, gazdele s-au desprins în câștigătoare spre final. În minutul 45, la scorul 21-20, formația gălățeană a pierdut atacul, Clujul a recuperat și s-a deprins la două lungimi prin golul marcat de gălățeanca Alexandra Dindiligan. Formația gălățeană a mai avut o șansă de a reveni în joc,la 25-24, în minutul 51, pivotul Mădălina Conachi a irosit atacul, a scăpat mingea, iar Clujul și-a refăcut avantajul de două goluri.

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Cătălina Cioaric cu 12 goluri, 7 din aruncări de la 7 metri. Pentru CSM Galați au mai marcat: Elena Livrinikj 6 goluri, Cristina Marcu 3, Mădălina Conache, Denisa Șelever câte două, Tamara Bokaric și Daciana Balaban câte un gol.

Cu patru etape rămase de jucat din Liga Florilor formația gălățeană are un ecart de 7 puncte față de formația din Cluj-Napoca, ocupanta primului loc care asigură prezența la baraj. CSM este pe 13 cu 5 puncte, 20 de jocuri, în timp ce U Cluj este pe 12 cu 12 puncte, 21 de jocuri. Pentru CSM Galați urmează meciul de pe teren propriu cu CSM Slatina, 25 aprilie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal