CSMG e în finală! Gălățenii au câștigat seria cu ACSH Gheorgheni cu scorul general 3-0

652
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au obținut calificarea în finala Campionatului Național de Seniori. Formația gălățeană a învins, scor 6-3, ACSH Gheorgheni în meciul trei al semifinalei.

CSM Galați a intrat în avantaj, scor 2-0, la prima pauză. Fundașul Rybalko a deschis scorul, în minutul 5, pasă Fefelov direct de la angajament. În finalul primei treimi, minutul 19, CSM și-a dublat avantajul, gol marcat de Zabludovscky, pasă Baskov și Fefelov. În treimea secundă Alexandr Neznamov a marcat golul desprinderii formației gălățene, în minutul 10 al reprizei, pasă Baskov și Fefelov.

CSM Galați s-a desprins la 6-0 în în prima jumătate a ultimei reprize. Neznamov, a reușit tripla, trei goluri consecutive, cu care a desprins formația gălățeană la 5-0, iar Anton Butochnov a marcat pentru 6-0. În ultima parte a jocului harghitenii s-au apropiat la 6-3, dar insuficient pentru a pune în pericol victoria și calificarea formației gălățene.

Cu scorul general 3-0 CSM Galați a câștigat seria cu formația harghiteană și va juca în finala Campionatului Național cu învingătoarea dintre SC Miercurea Ciuc și Corona Brașov.

Club King Galati
Club King Galati
Club King Galati
Club King Galati