CSMG revine de la 0-2 cu un parțial 7-0 și învinge ACSH Gheorgheni în meciul doi al semifinalei

472

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat, în aceeași manieră, și al doilea meci al semifinalei cu harghitenii de la ACSH Gheorgheni. După victoria, scor 6-1, de duminică, formația gălățeană s-a impus cu scorul 7-3, în meciul de luni, după ce a revenit cu un parțial 7-0 de la 0-2 la prima pauză.

Harghitenii au intrat cu avantaj, scor 2-0, la prima pauză, cu două goluri marcate într-un minut, Vorobyev și Constantin. la fel ca în meciul de ieri CSM Galați s-a desprins decisiv în repriza a doua, câștigată cu același scor de ier 4-0. Baskov a irosit prima mare ocazie de a marca, iar Fefelov, la 58 de secunde de la reluare, a marcat pentru 2-1.

După trei minute din partea secundă CSM Galați a egalat la doi, gol marcat de Baskov. În situație de inferioritate numerică Fefelov a câștigat un puc în propria treime și a pasat lui Baskov, care a marcat în urma unui contraatac. Pentru 3-2 a marcat Denis Zabludovscky, în superioritate numerică, iar golul desprinderii decisive, 4-2, a fost marcat de Marius Mărcuș, minutul 37, după ce fundașii harghiteni s-au jucat cu pucul în fața porții lui Ruczuj.

Fundașul Rybalko a marcat pentru 5-2, la 44 de secunde de la reluarea jocului în repriza a treia. La scorul 5-2, cu 12.19 înainte de finalul jocului, în urma unui time out, harghitenii au ieșit fără portar, s-a jucat 4 contra 6, CSMG avea un jucător eliminat, dar cei care au marcat au fost gălățenii, Baskov a recuperat pucul în propria treime și a marcat în poarta goală. Parțialul 7-0 a fost încheiat de CSM cu un alt gol marcat în situație de inferioritate numerică, Neznamov a marcat cu 52 de secunde rămase din meci.

CSM Galați conduce cu 2-0 la general și are nevoie de o victorie în meciurile de joi și vineri de la Gheorgheni pentru a se califica în finala Campionatului Național.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal