CSU nu a avut parte de joc în Vinerea Mare. Gazdele nu s-au prezentat la meci!

250
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Probabil speriați de o descătușare a studenților, după victoria din ultimul minut cu cei de la Victoria Independența, Juventus Toflea, echipă ce trebuia să găzduiască meciul din etapa a 21-a al liderului, nu s-a prezentat la teren în Vinerea Mare la jocul cu CSU ”Dunărea de Jos”.

În acest sezon echipa din Toflea este la a doua ispravă de acest gen contra celor de la CSU, după ce nici la meciul tur, de la Galați, formația din Toflea nu s-a prezentat la joc.

Juventus Toflea-CSU ”Dunărea de Jos” a fost omologat de Comisia de Competiții AJF Galați cu scorul 3-0, și este al treilea joc din acest sezon la care formația din Toflea nu se prezintă, după cel din tur cu CSU și jocul din etapa a V-a de la Independența, dar primul joc la care nu participă din postura de echipă gazdă. ”Plusul” jocului de vineri este că studenții au fost anunțați din timp și nu au făcut deplasarea la Brăhășești, Toflea.

Studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” sunt a doua oară în acest sezon în postura de a nu disputa un joc la care gazdele nu participă, precedentul a fost în etapa a 19-a când cei de la Agrostar Tulucești nu s-au prezentat la jocul de pe stadionul ”Portul Roșu” deși erau gazde.

Pentru CSU ”Dunărea de Jos” urmează două jocuri pe teren propriu, ambele cu certitudine se vor disputa. La finalul săptămânii, 4/5 mai, studenții vor juca cu Avântul Vânători, în etapa a 22-a, urmând ca în etapa a 23-a, 11/12 mai, formația gălățeană să joace derby-ul campionatului cu Zimbrul Slobozia Conachi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal