Dramatism în finală. CSMG a pierdut meciul doi al finalei după 10 minute de prelungiri

686
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați și cei de la Corona Brașov au avut nevoie de 10 minute de prelungiri pentru a fi departajați în meciul doi al seriei din finala Campionatului Național. După 2-2 la finalul celor 60 de minute prevăzute inițial, Corona Brașov și-a adjudecat prima victorie în finală, gol de aur marcat de Tendler în minutul 9.08.

Corona Brașov a deschis scorul în meciul de marți, după șapte minute din prima repriză, asta după ce Lorincz a irosit prima ocazie de gol a meciului, în minutul trei a trimis în bara transversală a porții lui Polc. CSM Galați a irosit egalarea cu 5.05 înainte de prima pauză, în inferioritate numerică, Zagidulin pe contraatac a trimis în Polc.

CSM Galați a întors rezultatul după a doua treime câștigată cu scorul 2-0. Nenzamov, în inferioritate numerică, a plecat pe contraatac, nu a reuști să marcheze, dar a sos un șut de penalitate, transformat de Baskov, în minutul 28, cu care a egalat. După un alt contraatac CSM Galați a trecut în avantaj, Neznamov a plecat spre buturile adverse din propria treime, a pasat la Mărcuș, iar atacantul gălățean venit direct de pe banca de pedepse a marcat pentru 2-1, la jumătatea reprizei secunde. În finalul treimii de mijloc CSMG a beneficiat de două momente consecutive de superioritate numerică, dar fără rezultat pe tabelă.

Corona a început mai bine ultima repriză, din cele prevăzute inițial, iar după 1.30 minute formația brașoveană a egalat la doi. CSM Galați a iești periculos de câteva ori din propria treime, dar nu a reușit să marcheze lovitura decisivă. În repriza suplimentară de prelungiri, s-a jucat 4 la 4, iar repriza a fost programată pentru 20 de minute. Baskov l-a dat pe spate pe Polc cu șutul său, Irimia, Petrukhno și Fefelov au fost aproape de gol, portarul Popa și-a ținut echipa în meci. În minutul 8.30 din repriza suplimentară de prelungiri CSM Galați a rămas în inferioritate numerică, după 38 de secunde Brașovul a marcat golul cu care egalează în finală.

Finala Campionatului Național continuă cu meciurile de la Brașov, 19 și 20 aprilie, iar dacă va fi cazul se va juca și meciul cinci, decisiv, luni, 22 aprilie, la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal