Emelyanenko: Invităm suporterii la Brașov, ajută foarte mult!

333

Hocheiștii de la CSM Galați au pierdut al doilea meci din finala Campionatului Național de Seniori, scor 2-3, după zece minute de prelungiri. După meciul doi al finalei fundașul de la CSMG Evgeny Emelyanenko, ne-a declarat că meciul doi a fost mai greu, din cauza rotației mai scurte a gălățenilor.

”A fost greu pentru că noi jucăm cu trei linii, iar ei cu patru. Al doilea meci a fost mai greu pentru noi, ei patinează bine, ne-a lipsit un pic prospețimea în meciul doi”, a spus Emelyanenko.

Fundașul ucrainean, ce deține și cetățenie română, a mai spus că își dorește să ”închidă” finala la Brașov, unde mizează pe sprijinul publicului gălățean.

”O sa facem totul posibil să terminăm acolo finala, invităm suporterii la Brașov, ajută foarte mult. Publicul ne-a ajutat foarte mult, îmi place să joc cu tribună plină, sper să vină și la următoarele meciuri pentru că ajută echipa”, a spus Emelyanenko.

Fost jucător la alte două echipe din României, Steaua și Corona Brașov, Evgeny Emelyanenko ne-a declara că grupul creat la Galați este cel mai puternic dintre echipele pentru care a jucat până acum în România.

”Acum este cred că este cea mai prietenoasă echipă, incluzând aici antrenorul, jucătorii românii și cei străinii. Nu mă așteptam la începutul sezonului să ajungem în finală, pentru noi obiectivul era calificarea în play-off”, a declarat Emelyanenko.

Despre meciul doi al finalei a vorbit și antrenorul cu portarii de la CSM Galați, Tamas Rajz: ”Față de primul meci a fost un joc foarte foarte greu, Brașovul a ieșit la atac, a pus totul pe o singură care, să zic așa. Aș prefera să câștigăm la Brașov și să aducem trofeul acasă să sărbătorim. Atât eu cât și domnul Vadim, antrenorul principal, vrem să câștigăm la Brașov și să aducem trofeul acasă”, a spus Tamas Rajz.

După primele două jocuri din finala Campionatului Național de Seniori CSM Galați și Corona Brașov se află la egalitate, scor 1-1, la general. Vineri, 19 aprilie, și sâmbătă, 20 aprilie, se vor disputa meciurile trei și patru ale finalei, la Brașov, Patinoarul Olimpic. Dacă după patru meciuri scorul general va fi egal, se va juca și meciul cinci, decisiv, luni, 22 aprilie, la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal