Etapa a 18-a în Liga a IV-a. CSU deschide etapa, Zimbrul Sl. Conachi joacă în închidere

218

Campionatul primului eșalon județean, Liga a IV-a, programează la finalul săptămânii meciurile din etapa a 18-a din cele 26 ale sezonului. Etapa va fi deschisă de jocul liderului, CSU ”Dunărea de Jos”, iar echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, va juca în ultimul meci al rundei.

Două jocuri sunt programate să se dispute sâmbătă. De la ora 12.00, pe stadionul Dunărea, liderul, CSU ”Dunărea de Jos” va juca cu Victoria Tecuci, iar al doilea meci de sâmbătă este programat să înceapă de la ora 17.00, la Vânători, între Avântul și Agrostar Tulucești.

Duminică, patru meciuri se vor juca de la ora 12.00: Muncitorul Ghidigeni-Viitorul Costache Negri, Avântul Drăgănești-Voința Cudalbi, Juventus Toflea-Victoria Independența și derby-ul etapei Unirea Braniștea-Gloria Ivești.

Meciul de închidere al etapei este programat să înceapă de la ora 12.30, pe stadionul Siderurgistul, între viceliderul, Zimbrul Slobozia Conachi și Quantum Club Galați, joc la care gazde sunt considerate formația din Slobozia Conachi.

Înaintea etapei a XVIII-a CSU ”Dunărea de Jos” este pe primul loc cu 49 de puncte, Zimbrul Slobozia Conachi ocupă locul doi, 47 de puncte, Gloria Ivești este a treia cu 39 de puncte, Unirea Braniștea ocupă poziția a patra cu 29 de puncte, iar prima parte a clasamentului este încheiată de revelația turului Quantum Club Galați cu 28 de puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal