Etapa a 19-a în Liga a IV-a. Zimbrul Sl. Conachi a reușit scorul etapei, Voința Cudalbi, revenirea etapei

415
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Din cele șapte jocuri programate în etapa a 19-a din primul eșalon județean s-au disputat dor șase. Meciul dintre Agrostar Tulucești și CSU ”Dunărea de Jos” nu a avut loc, echipa din Tulucești, considerate gazdele jocului de duminică, nu s-a prezentat la meciul programat pe stadionul ”Portul Roșu”.

Muncitorul Ghidigeni a câștigat meciul de deschidere al etapei, scor 2-0, pe terenul celor de la Victoria Tecuci. Duminică, în cel mai spectaculos meci al etapei Voința Cudalbi s-a impus cu scorul 4-3, în fața celor de la Unirea Braniștea, după ce la pauză formația din Braniștea conducea cu scorul 3-0.

O singură remiză s-a înregistrat în etapa a 19-a, Victoria Independența și Avântul Vânători au remizat, scor 1-1, asta după remiza, scor 0-0, din tur. Alte două jocuri din etapa a 19-a s-au încheiat cu scorul 3-2. Viitorul Costache Negri a trecut cu 3-2 de Avântul Drăgănești, iar Gloria Ivești a învins Quantum Club Galați, scor 3-2, în jocul de pe stadionul ”Nicu Nour”.

Scorul etapei a 19-a s-a înregistrat la jocul dintre Juventus Toflea și Zimbrul Slobozia Conachi, viceliderul campionatului s-a impus cu scorul 11-1 în jocul de la Brăhășești cu ultima clasată.

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a, 55 de puncte, urmată la două puncte de Zimbrul Slobozia Conachi, 53 de puncte. Podiumul este completat de Gloria Ivești cu 45 de puncte. Unirea Braniștea ocupă locul patru cu 29 de puncte, poziția formației din Braniștea este ”vânată” de: Muncitorul Ghidigeni, locul 5, 29 de puncte, Quantum Club Galați, locul 6, 28 de puncte, Victoria Independența, locul 7, 27 de puncte.

Capul de afiș al etapei a 20-a este derby-ul dintre Zimbrul Slobozia Conachi, locul doi, și Gloria Ivești, locul trei. Celelalte jocuri din etapa a 20-a se vor disputa după programul: Quantum Club Galați-Voința Cudalbi, Unirea Braniștea-Viitorul Costache Negri, Avântul Drăgănești-Victoria Tecuci, Muncitorul Ghidigeni-Agrostar Tulucești, CSU ”Dunărea de Jos”-Victoria Independența și Avântul Vânători-Juventus Toflea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal