Etapa a 21-a din Liga a IV-a se joacă pe parcursul a două zile cu meciul de deschidere la Galați

122
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Etapa a 21-a din Liga a V-a se va disputa pe parcursul a doua zile, vineri și sâmbătă, 26 -27 aprilie. În prima zi a etapei, vineri, sunt programate trei jocuri, iar celelalte patru meciuri vor avea loc sâmbătă.

Vineri, de la ora 11.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, Agrostar Tulucești și Avântul Drăgănești vor juca în meciul de deschidere al rundei. În aceeași zi, dar de la ora 16.00, liderul campionatului CSU ”Dunărea de Jos” va juca pe terenul celor de la Juventus Toflea, stadionul din Brăhășești, iar de la aceeași oră Victoria Independența pe teren propriu va juca cu cei de la Muncitorul Ghidigeni.

Sâmbătă, de la ora 12.00, la Vânători, cei de la Avântul vor juca cu viceliderul Zimbrul Slobozia Conachi, Victoria Tecuci va juca pe ”Municipalul” tecucean cu cei de la Unirea Braniștea, Viitorul Costache Negri va primi replica gălățenilor de la Quantum Club, iar Gloria Ivești se va deplasa la Cudalbi pentru jocul cu cei de la Voința.

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 58 de puncte, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi. Cu 45 de puncte Gloria Ivești este pe podiumul Ligii a IV-a, 13 puncte mai mult decât echipele de pe locurile trei și patru Unirea Braniștea și Muncitorul Ghidigeni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal