Etapa a 21-a în Liga a IV-a. Vânătoriul a împiedicat Zimbrul Sl. Conachi în lupta pentru titlu, studenții se distanțează în fruntea clasamentului

273

Etapa a 21-a din primul eșalon județean a oferit, probabil, cea mai mare surpriză din acest sezon. Avântul Vânători a remizat, scor 2-2, pe teren propriu cu viceliderul Zimbrul Slobozia Conachi, cu 2-0 pentru gazde scorul pauzei și cu golul egalării marcat de formația din Slobozia Conachi în ultimul minut.

Liderul campionatului, CSU ”Dunărea de Jos” nu a a avut parte de joc în etapa 21-a, Juventus Toflea, echipa cu care trebuia să joace a anunțat că nu se va prezenta la meci, deși a fost echipa gazdă!

În celelalte meciuri ale etapei a 21-a: Quantum Club Galați a învins, scor 5-0, Viitorul Costache negri, meci disputat la Costache Negri, Gloria Ivești s-a impus cu același scor 5-0, în jocul de la Cudalbi, cu cei de la Voința, Avântul Drăgănești a învins cu scorul 5-3 Agrostar Tulucești, Victoria Independența a remizat, scor 2-2, pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni, iar Unirea Braniștea a învins, scor 2-1 Victoria Tecuci, la Tecuci.

După etapa a 21-a CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 61 de puncte, studenții sunt la patru puncte de Zimbrul Slobozia Conachi, 57 de puncte, Gloria Ivești este pe trei cu 48 de puncte, Unirea Braniștea ocupă locul patru cu 35 de puncte, Quantum Club este pe 5 cu 34 de puncte, iar Muncitorul Ghidigeni închide plutonul fruntaș din Liga a IV-a cu 33 de puncte.

În etapa a 22-a CSU ”Dunărea de Jos” va juca pe teren propriu cu performera etapei a 21-a Avântul Vânători, Zimbrul Slobozia Conachi va primi replica, pe teren propriu, a celor de la Voința Cudalbi, Gloria Ivești va juca pe stadionul ”Nicu Nour” cu cei de la Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea va juca cu Agrostar Tulucești, Avântul Drăgănești primește replica Victoriei Independența, Muncitorul Ghidigeni joacă cu Juventus Toflea, iar Quantum Club va juca pe teren propriu cu Victoria Tecuci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal