Etapa nebună în Liga a IV-a. Victorii la scor pentru Unirea Braniștea, Muncitorul Ghidigeni și Avântul Vânători

354
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Etapa a 20-a din primul eșalon județean s-a încheiat cu victorii în majoritate pentru gazde, iar trei dintre jocuri s-au încheiat cu goluri multe. În primul meci al etapei Avântul Vânători a trecut cu scorul 7-1, de Juventus Toflea, cea mai clară victorie a formației din Vânători din acest sezon.

În meciurile de duminică Muncitorul Ghidigeni a trecut cu scorul 11-0, pe teren propriu de cei de la Agrostar Tulucești, iar Unirea Braniștea au făcut scorul etapei, 12-2 în meciul de acasă cu Viitorul Costache Negri.

Oaspeții au câștigat un singur meci, Victoria Tecuci s-a impus cu scorul 2-0 pe terenul celor de la Avântul Drăgănești. Cele două echipe din fruntea clasamentului au înregistrat scoruri opuse, studenții au învins Victoria Independența cu scorul 1-0, gol marcat în ultimul minut, iar Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat cu scorul 5-0 meciul considerat pe teren propriu cu Gloria Ivești. În ultimul meci al etapei Quantum Club Galați a învins cu scorul 3-2 Voința Cudalbi, joc disputat pe sinteticul de la Siderurgistul.

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 58 de puncte, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi. Cu 45 de puncte Gloria Ivești se menține pe podiumul Ligii a IV-a, 13 puncte mai mult decât echipele de pe locurile trei și patru Unirea Braniștea și Muncitorul Ghidigeni.

Cu etapa a 21-a se intră în linie dreaptă, ultimele șase etape. Cele două echipe din față vor juca în deplasare, studenții pe terenul celor de la Juventus Toflea, Zimbrul Slobozia Conachi, la Vânători, cu cei de la Avântul. Celelalte meiuri ale etapei a 21-a: Victoria Independența-Muncitorul Ghidigeni, Agrostar Tulucești-Avântul Drăgănești, Victoria Tecuci-Unirea Braniștea, Viitorul Costache Negri-Quantum Club Galați și Voința Cudalbi-Gloria Ivești.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal