George Dragoș Popa a marcat golul 100 pentru Avântul Valea Mărului în Liga a V-a

457

După etapa a 20-a din Liga a V-a Avântul Valea Mărului este prima echipă ce depășește borna celor 100 de goluri marcate în actuala ediție de campionat.

Cu 98 de goluri marcate înaintea etapei de duminică vălmărenii au atins cota celor 100 de golu în jocul cu cei de la Flacăra Pechea, echipa de pe locul doi înaintea etapei, meci în urma căruia formația pregătită de Gheorghiță Popa a devenit și matematic campioană în Liga a V-a.

În minutul 23 al jocului de la Pechea, cu cei de la Flacăra, George Dragoș Popa a marcat pentru 2-0, golul cu numărul 100 al formației din Valea Mărului în acest sezon.

George Dragoș Popa este un jucător născut în anul 2000 și a fost transferat la Valea Mărului în iarnă de la Flacăra Pechea, conform lui Gheorghiță (Dan) Popa, antrenorul vălmărenilor.

Antrenorul vălmărenilor ne-a declarat că meciul cu echipa din Pechea a fost unul special pentru George Dragoș Popa, sportivul de 20 de ani a fost căpitanul liderului chiar în jocul în care întâlnea echipa localității natale.

”Este unul din jucătorii cu care am vorbit foarte mult în săptămâna premergătoare jocului de la Pechea, având în vedere că vine la noi taman de la adversarul nostru. I-am spus că la acest joc o să-i dau banderola de căpitan și că am mare încredere în el. Vreau doar să fii tu însuți, să abordezi jocul cu mult curaj și să dai dovadă de profesionalism. Ai o singură obligație – Să dai gol, dar să nu te bucuri!. Mă bucur enorm pentru George Popa, acest copil a înțeles mesajul meu, a respectat întocmai ce i-am cerut și din fericire pentru noi toți a și marcat de două ori, după care în repriza a doua, minutul 65, l-am schimbat, nu pentru că nu mai putea, dar era normal să-l aplaude consăteni lui”, ne-a spus Gheorghiță Popa, antrenorul deja campioanei din Liga a V-a Avântul Valea Mărului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal