Igor Fefelov, cel mai bun marcator din sezonul regulat al CN. Top 5 marcatori ocupat de jucători de la CSM Galați

560
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat sezonul regulat din Campionatul Național de Seniori, după victoria, scor 4-3, de vineri de la Miercurea Ciuc.

La finalul sezonului regulat clasamentul marcatorilor din competiția rezervată seniorilor este dominat de hocheiștii formației gălățene. Primele cinci locuri din ierarhia marcatorilor sunt ocupate de componenți ai formației gălățene.

Igor Fefelov a încheiat sezonul regulat în poziția de lider cu 128 de puncte, 39 de goluri și 89 de pase decisive, în toate cele 35 de meciuri disputate de formația gălățeană în prima parte a campionatului.

Al doilea în clasamentul marcatorilor este un alt sportiv rus, Alexei Baskov. În 31 de meciuri jucate Baskov a acumulat 106 puncte, 39 de goluri și 67 de pase decisive. Alexandr Neznamov este pe trei cu 94 de puncte, 46 de goluri marcate, cele mai multe din sezonul regulat, și 48 de pase decisive.

În top cinci marcatori din sezonul regulat al Campionatului Național de la CSM Galați mai sunt: Albert Zagidulin, 88 de puncte, 41 de goluri și 47 de pase decisive, și Vitali Kirichenko, 82 de puncte, 40 de goluri marcate și 42 pase decisive, în 26 de meciuri jucate.

”Harghiteanul” Radim Valchar, SC Miercurea Ciuc, cu 80 de puncte, locul 6, întrerupe seria jucătorilor gălățeni din clasamentul marcatorilor, dar pozițiile 7 și 8 sunt ocupate de alți doi jucători de la CSM, Denis Zabludovscky, 62 de puncte (25+37), locul 7, cel mai bine clasat dintre fundași, și Anton Butochnov, locul 8, 55 de puncte (22+33).

Semifinala cu ACSH Gheorgheni debutează duminică

Din postura de câștigătoare a sezonului regulat formația gălățeană va juca cu echipa de pe locul patru, ACSH Gheorgheni, în semifinalele Campionatului Național. Semifinala se va disputa după sistemul trei victorii din cinci jocuri, cu meciul decisiv, dacă va fi cazul, la Galați.

Conform programului afișat de FRHG duminică și luni, la Galați, se vor juca primele două meciuri din serie, urmând ca data jocului/jocurilor de la Gheorgheni să fie anunțate de Federație.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal