Pas spre titlu! CSMG a învins Corona în primul meci al finalei

624

Hocheiștii de la CSM Galați au deschis seria din finala Campionatului Național de Seniori cu o victorie, scor 5-2, în fața celor de la Corona Brașov.

La prima pauză s-a intrat la egalitate scor 0-0, după un parțial cu multe ocazii de poartă. CSMG a irosit cea mai mare ocazie a reprizei Zagidulin, în superioritate numerică, a trimis în bară cu 2.36 înainte de pauză. În debutul reprizei secunde, minutul 4.11, CSMG a deschis scorul, Albert Zagidulin a marcat în urma unui contraatac. În treimea de mijloc gălățenii au reușit un parțial 3-0, Alexandr Neznamov în minutul 18 a marcat pentru 2-0, după ce formația gălățeană a încheiat fără gol patru minute consecutive de eliminare, iar Rybalko, cu 1.51 înainte de finalul reprizei secunde, cu un șut puternic de la linia albastră a mărit avantajul la 3-0.

Partea secundă a avut un final controversat, Corona a marcat pentru 3-1, în minutul 19.59 al treimi conform statisticii oficiale, reușita brașovenilor a fost contestată de gălățeni pe motiv că ar fi fost marcată după expirarea timpului de joc. După minute bune de controverse, cum ”sirena” tabelei nu s-a auzit în sală, arbitrul din Belarus al partidei a validat golul.

La 20 de secunde de la reluarea meciului, în ultima treime, Corona a redus din diferență și a venit la 3-2, prin golul lui Daniel Trancă. La 3-2 Brașovul a forțat egalarea, portarul Popa cu intervențiile sale și-a păstrat echipa în meci, iar spre final, cu 6.12 minute rămase din meci Anton Butochnov a desprins CSMG la 4-2, gol marcat de gălățeni în superioritate numerică. La 4-2 portarul Alexandru Popa a menținut intact avansul de două goluri a gălățenilor, din poziție de singur cu Dorofeev de la Corona, după care întreg patinoarul i-a scandat numele portarului de la CSMG. Meciul s-a încheiat cu 5-2, gol marcat cu 2.10 minute înainte de final de Zabludovscky.

CSM Galați conduce cu scorul general 1-0 Corona Brașov în finala Campionatului Național. Marți, de la ora 18.30, cele două echipe se vor întâlni în meciul doi al seriei tot la Galați, cu 5 lei intrarea generală.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal