Quantum Club a realizat scorul etapei în Liga a IV-a U19, Avântul Vânători își menține avansul

479

Liga a IV-a U19, competiție rezervată juniorilor A1, și-a consumat cel de al 18-lea episod stagional. Scorul etapei cu numărul 18 a fost realizat în chiar meciul de închidere al etapei, Quantum Club a învins, scor 8-1, Zimbrul Slobozia Conachi, meci disputat pe stadionul Siderurgistul, în care gazdă a fost considerată echipa din Slobozia Conachi.

Liderul din Liga a IV-a U19 și-a păstrat învincibilitatea și după etapa din weekend, formația din Vânători a învins, scor 2-0, pe teren propriu Agrostar Tulucești. Principala urmăritoare, Victoria Tecuci, a învins, scor 3-1, după ce la pauză scorul era 1-1, echipa Universității ”Dunărea de Jos” din Galați.

În celelalte jocuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Unirea Braniștea-Gloria Ivești 2-4, Muncitorul Ghidigeni-Viitorul Costache Negri 2-0, Juventus Toflea-Victoria Independența 5-1 și Avântul Drăgănești-Voința Cudalbi 3-0, rezultat omologat de Comisia de Competiții AJF Galați.

Avântul Vânători conduce în Liga a IV-a U19 cu 52 de puncte, formația din Vânători are două urmăritoare, Victoria Tecuci, 47 de puncte, și Juventus Toflea 44 de puncte.

Etapa a 19-a programează jocurile:

  • Juventus Toflea- Zimbrul Slobozia Conachi
  • Victoria Independența-Avântul Vânători
  • Agrostar Tulucești-CSU ”Dunărea de Jos”
  • Victoria Tecuci-Muncitorul Ghidigeni
  • Viitorul Costache Negri-Avântul Drăgănești
  • Voința Cudalbi-Unirea Braniștea
  • Gloria Ivești-Quantum Club Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal