Revelația Quantum, învinsă de la scor de Zimbrul Sl. Conachi

259

Revelația returului Quantum Club Galați nu a putut să producă prea multe în jocul de la stadionul Siderurgistul, considerat în deplasare, pe terenul vicecampionilor de la Zimbrul Slobozia Conachi.

”Zimbrii” lui Sandu Cernat s-au impus cu scorul 7-0, după o primă repriză câștigată cu scorul 4-0. Jocul de la stadionul Siderurgistul a început cu o întârziere de aproape zece minute, câțiva jucători ai gazdelor nu erau echipați corespunzător, nu aveau apărătorile.

Oaspeții de duminică, Quantum Club, au irosit oprima ocazie importantă de gol, fundașul Ovidiu Lupu a trimis cu capul puțin pe lângă. A fost un foc de paie, imediat Cosmin Cărare a amânat deschiderea golului, după ce a sos mingea de pe linia porții.

Primul gol al meciului a fost marcat de golgheterul campionatului Constantin ”Boboc” Spînache, din lovitură de pedeapsă, după aproape 20 de minute de joc. La patru minute distanță Iulian Năpîrlică a marcat pentru 2-0, șut la colțul lung din marginea careului de 16 metri, asta după ce ”Jardel” a irosit o importantă șansă de a marca.

Adrian Huhulea, cu prețul unei accidentări, a amânat golul de 3-0, a scos mingea din fața porții, dar până la pauză ”Jardel” și ”Boboc” au marcat pentru 4-0 scorul primei părți.

Coordonatele jocului nu s-au schimbat nici după pauză, Zimbrul a dominat și a mai marcat de trei ori prin Silviu Mosie, Constantin Spînache, iar golul de 7-0 a fost înscris de Cosmin Matei.

Zimbrul Slobozia Conachi se menține pe locul doi în clasamentul la zi din Liga a IV-a cu 50 de puncte, două puncte mai puțin decât liderul CSU ”Dunărea de Jos”. Pentru Zimbrul urmează jocul de la Brăhășești, cu Juventus Toflea. Quantum staționează pe locul cinci cu 28 de puncte, iar etapa viitoare va juca pe terenul celor de la Gloria Ivești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal