Sebastian Bobocea, despre victoria din derby-ul cu Braniștea: ”Plusul nostru de valoare și-a spus cuvântul”

341
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa Clubului Sportiv Gloria Ivești și-a consolidat poziția pe podiumul Ligii a IV-a după victoria, scor 2-0, de la Braniștea, cu Unirea, principala echipă aflată în lupta pentru locul trei.

Legat de jocul de la Braniștea președintele Gloriei Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a spus: ”Plusul nostru de valoare și-a spus cuvântul. Nu pot nominaliza jucători în special, pentru că toți merită să fie apreciați. Au fost de pe alta planetă. Am fost mai pragmatici, iar după pauză, apărarea a mers foarte bine, iar atacul a fost excelent. Toți au fost în mare formă”. 

”Coviț a ajuns la performața lui Duckadam!”

Chiar dacă nu a făcut nominalizări președintele clubului din Ivești a remarcat evoluția portarului Robert Coviț cel care a ajuns la patru penalty-uri consecutive apărate.

”Diferența a făcut-o și poarta, unde portarul nostru Robert Coviț a prins o zi extraordinară, închizând poarta. A ajuns la performanța lui Duckadam (cu excepția că el le a aparat în același meci), apărând patru penalty-uri consecutive (meciuri diferite), o performanță demnă de lăudat. Le mulțumim jucătorilor că au răspuns apelului lansat de noi și le au arătat “CINE SUNTEM NOI? …. IVESTIUL!”, a încheiat Sebastian Bobocea.

Cu opt etape înainte de finalul sezonului Gloria are un avans de 13 puncte față de echipa de pe locul patru, Unirea Braniștea. Pentru Gloria urmează jocul de pe teren propriu cu Quantum Club Galați.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal