Sergiu Stancu: Am simțit energia pozitivă a publicului!

112
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de volei masculin CSM Arcada a câștigat cu scorul 3-2 meciul de pe teren propriu cu Dinamo din a II-a etapă a grupei locurilor 1-6. Legat de jocul cu Dinamo, Sergiu Stancu, antrenorul formației gălățene, a declarat că se aștepta la o replică dârză din partea echipei bucureștene după meciul din tur de la București.

”Am avut un meci foarte disputat, mă așteptam la un meci foarte echilibrat, după meciul de la București, iar acest rezultat pe mine mă bucură pentru că este o victorie, victorie ce ne menține în lupta pentru titlu, în continuare cu primele șanse la câștigarea titlului în acest sezon”, a spus Sergiu Stancu.

După un prim set pierdut cu scorul 19-25, Sergiu Stancu a făcut două schimbări în echipă, (au ieșit Terzic și Cuciureanu și au intrat Sanderson și Mihaly) iar efectul s-a văzut, gălățenii au câștigat următoarele două seturi cu 25-8 și 25-12. Legat de schimbări Sergiu Stancu a spus: ”Aici este strict calitatea jucătorilor pe care eu îi antrenez, valorile lor, ei au făcu diferența. Eu ca antrenor am o mică parte, totul este la jucători, ei sunt cei care în momentele cheie au făcut diferența să îmbunătățim anumite aspecte la jocului, iar diferența s-a văzut pe tabelă”.

Tehnicianul formației gălățene a remarcat energia oferită de public pe parcursul jocului: ”Țin să remarc atitudinea echipei pentru că nu este ușor să joci, să fii condus, să revii, să fii egalat și apoi să câștigi de manieră categorică. Să nu uităm că seturile doi și trei au fost câștigate lejer. Mulțumesc publicului au fost alături de noi, am simțit energia lor pozitivă. Îi așteptăm în mod expres la ultima partidă cu Craiova de pe teren propriu”, a spus Sergiu Stancu.

Altfel, CSM Arcada conduce Divizia A1 cu 64 de puncte, 3 puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Volei Municipal Zalău. Pentru formația gălățeană urmează meciul de la Zalău, joi, 25 aprilie, ora 20.00, cu cei de la Volei Municipal.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal