Sergiu Stancu, despre victoria cu Zalăul: ”Pentru noi acest meci, câștigat de o manieră entuziasmantă, este foarte important”

97
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada s-a impus cu scorul 3-1 în derby-ul de titlu cu VM Zalău. Legat de victoria cu formația din Zalău antrenorul de la CSM Arcada, Sergiu Stancu, a spus:

”O victorie de care ne bucurăm foarte mult, mai ales că a venit după un moment mai puțin fericit la Dinamo, într-un meci în care eu zic că am avut o evoluție bună, dar echipa din Capitală a reușit să întoarcă rezultatul. Pentru noi acest meci, câștigat de o manieră entuziasmantă, este foarte important. Este o victorie foarte importantă, aportul întregii echipe a fost din nou pe teren și asta mă bucură”.

Chiar dacă a coborât pe locul trei, în spatele gălățenilor, învinsa gălățenilor din meciul de sâmbătă, nu este exclusă de Sergiu Stancu din lupta pentru titlu: ”Zalăul este la 3 puncte în spatele nostru, trei puncte nu înseamnă mare lucru. Mai sunt șapte partide de jucat, este exclus că Zalăul a ieșit din lupta pentru titlu. Pentru noi este prima dată când evoluam bine și urcăm în clasament. Pentru că și acest lucru contează, câștigam, câștigam, dar totdeauna eram în spatele celor două contracandidate, am reușit să depășim una, și, bineînțeles că dorim să terminăm pe primul loc și să câștigăm campionatul”, a spus Stancu.

Pentru formația gălățeană urmează derby-ul campionatului, la Craiova, cu liderul SCM. ”Sunt convins că ne așteaptă același gen de luptă, luptă sportivă. Ne așteaptă o partidă forte grea, ne așteptăm ca cei din Craiova să opună rezistență foarte puternică”, a încheiat Stancu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal