Spectacol în ”subsol”. Avântul Drăgănești a întors de două ori Agrostar Tulucești și s-a impus după un meci cu opt goluri!

163
Foto: Sportul Ilustrat

Chiar dacă a fost un meci din ”subsolul” clasamentului Ligii a IV-a jocul din deschiderea etapei de Paște din primul eșalon județeana, dintre Agrostar Tulucești și Avântul Drăgănești, a fost extrem de spectaculos cu opt goluri și răsturnări de scor.

Oaspeții jocului de pe terenul sintetic al stadionului Dunărea s-au impus cu scorul s-au impus cu scorul 5-3, după ce au fost conduși în două rânduri. Agrostar Tulucești a deschis scorul în minutul 3, prin Dorel Șerbu, iar peste șapte minute Dragoș Căruceru a majorat diferența. Mădălin Buduga, în minutul 18, a redus din diferență, 2-1 Agrostar a fost și scorul pauzei.

La reluare, în minutul 63, gazdele s-au desprins la 3-1, după reușita lui Daniel Enache, dar la nouă minute distanță Adrian Gheorghe a redus la 3-2 avantajul formației din Tulucești. În finalul jocului a ieșit la rampă Mădălin Buduga, jucătorul celor de la Drăgănești a reușit hattrick-ul și a întors rezultatul la 4-3 Drăgănești cu două goluri marcate în decurs de două minute, 87 și 89. Rezultatul final 5-3 Drăgănești a fost stabilit de Liviu Brumă în minutul 90.

Cu 14 puncte acumulate în 21 de meciuri Avântul Drăgănești este pe locul 12 în clasamentul primului eșalon județean, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Victoria Independența, în timp ce Agrostar Tulucești este pe 11 cu 18 puncte, iar etapa viitoare are meci pe terenul celor de la Unirea Braniștea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal