Studenții joacă duminică pe stadionul ”Portul Roșu”, dar ca oaspeți!

336
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa Universității ”Dunărea de Jos” va juca duminică primul meci de la reînființare pe stadionul Portul Roșu, stadion ce aparține Universității gălățene. Studenții profesorului Cătălin Savu vor fi oaspeții celor de la Agrostar Tulucești, duminică, de la ora 11.00.

Legat de postura în care vor fi duminică antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu ne-a spus: ”Duminică, de la ora 11.00, vom juca pe stadionul ”Portul Roșu” cu Agrostar Tulucești, dar noi suntem oaspeți. Sunt motive întemeiate pentru care vom juca din postura de oaspeți.

Cei de la Agrostar Tulucești nu pot juca sâmbătă pentru că muncesc, iar duminică terenul Dunărea 2 este ocupat cu o competiție a AJF-ului, iar pe terenul de la Dunărea nu se poate juca din cauza lucrărilor de acolo.

Stadionul Portul Roșu este omologat, iar dacă în următoarea perioadă ne vor sosi și băncile de rezerve, poate ne vom muta acolo să jucăm”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu despre revenirea pe propria arenă.

Jocul de pe stadionul ”Portul Roșu” este abordat de CSU de pe primul loc în Liga a IV-a, două puncte avans față de echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi. Formația din Tulucești este pe locul 11 cu 18 puncte, 18 jocuri.

Meciul de pe ”Portul Roșu” va fi arbitrat de Bogdan Balaban, ajutat la cele două linii de: Laurențiu Nicolae Ilie și Florin Eduard Grigore. Observator al jocului va fi Dumitru Istudor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal