Studenții s-ar putea muta pe stadionul ”Portul Roșu” în retur

570

Aflată la cel de al doilea sezon de existență, echipa Universității ”Dunărea de Jos” își dispută în prezent meciurile de pe teren propriu pe stadionul Dunărea. Profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților, a anunțat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că există un proiect de modernizare a stadionului Universității, ”Portul Roșu”.

”Din câte știu avem și un proiect pentru stadionul Portul Roșu care sper să fie aprobat și să demareze lucrările cât mai rapid. Din câte știu eu proiectul cuprinde un stadion nou, teren de fotbal, pistă de atletism, scaune, nocturnă, terenuri de tenis de câmp, volei, handbal, baschet, Tribuna dinspre strada Domnească va fi rasă și se vor construi terenuri. Un proiect foarte interesant, dar așteptăm să vedem să fie aprobat”, a spus profesorul Savu la Lider Sportiv.

Profesorul Savu nu a exclus posibilitatea ca în retur studenții să joace unele meciuri pe Portul Roșu. ”În continuare vom juca pe stadionul Dunărea. Am comandat, și am primit, deocamdată, pentru stadionul Portul Roșu, porți, plase și steaguri de colț, așteptăm băncile de rezerve să sosească, vestiarele au fost modernizate, nu ar fi exclus ca inclusiv din acest retur să ne mutăm pe Portul Roșu să jucăm. Să alternăm să ne antrenăm și la Dunărea și pe Portul Roșu, să avem cele mai bune condiții”, a mai spus Cătălin Savu. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal