United își cunoaște adversarul din finală

133
Foto: United Galați/Facebook
Foto: United Galați/Facebook

Calificată pentru a patra oară în finala campionatului Ligii I gruparea gălățeană de futsal United își cunoaște adversarul cu care va lupta pentru titlu. Formația gălățeană, câștigătoarea grupei semifinale B , va juca cu echipa de pe primul loc din cealaltă grupă semifinală, Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Chiar dacă mai este o etapă de disputat din grupele semifinale cele două deja finaliste conduc grupele de play-off cu maximum de puncte, ambele cu câte 12 puncte. În ultima etapă din semifinale United va juca pe terenul celor de la Autobergamo Deva, 3 mai, ora 13.00, iar harghitenii vor juca pe teren propriu în aceeași zi, dar un sfert de oră mai târziu, cu Informatica Timișoara.

Finala United-Imperial Miercurea Ciuc se va disputa după sistemul trei victorii din cinci jocuri, cu meciul cinci, decisiv, dacă va fi cazul, pe terenul harghitenilor datorită clasării superioare de la finalul sezonului regulat.

În finala cu Imperial Miercurea Ciuc gălățenii se vor duela pentru titlu cu fostul jucător și antrenor de la United Cosmin Gherman. Pentru Imperial Miercurea Ciuc va fi prima finală de campionat, în timp ce United va juca a patra oară, a treia oară consecutiv, pentru titlul de campioană.

Prima prezență în finală a clubului United a fost în sezonul 2010-2011, finală pierdută de gruparea gălățeană cu scorul general 2-0 în fața celor de la City us Târgu Mureș. În sezonul 2016-2017 gălățenii au pierdut finala în fața celor de la Autobergamo Deva, cu scorul general 2-3, echipă al cărei antrenor-jucător era Florin Ignat, actualul tehnician de la United, iar sezonul trecut United a cedat finala cu scorul general 0-3 în fața celor de la Informatica Timișoara.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal