Victorie categorică în deschiderea semifinalei pentru CSM Galați

502
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au deschis seria semifinalei cu ACSH Gheorgheni cu o victorie. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 6-1, după un meci dominat în cea mai mare parte.

La prima pauză s-a intrat la egalitate, scor 1-1, după o repriză dominată de CSMG. Gheorgheniul a deschis socrul minutul 13, prim Atila Goga, în situație de situație de power-play, cu 7.35 înainte pe prima pauză. Formația gălățeană a egalat cu 1.09 înainte se pauza, gol Baskov, tot Baskov, în mai multe rânduri, a ratat desprinderea la 2-1 în ultimele secunde din prima parte.

După echilibrul din prima repriză CSM s-a descătușat în a doua treime și s-a impus cu sorul 4-0. Fundașul Hildebrand Szabolcs a marcat pentru 2-1 la două minute de la reluare. Alexandr Neznamov a urcat scorul la 3-1, în minutul 8 din a doua repriză, gol marcat în situație de inferioritate numerică, în urma unui contraatac, tot Neznamov a desprins formația gălățeană la 4-1 în minutul 19. Portarul Popa a fost atent la șutul lui Csergo Hunor, iar Zabludovscky, cu 24 de secunde înainte de a doua pauză a stabilit scorul după două reprize 5-1.

În ultima treime formația din Gheorgheni a schimbat portarul, Szakacs Szabolcs îl înlocuiește pe Ruczuj Gelert, CSM-ul și-a conservat avantajul, a marcat o singură dată, prin Denis Zabludovsky.

Pentru formația din Gheorgheni a jucat în meciul de astăzi și Vitali Donika, fost campiona cu Dunărea, mai mult, ucraineanul a jucat în linie cu Attila Goga, un alt fost campion al Galațiului.

Mâine, de la ora 18.30, tot la Patinoarul Dunărea, este programat meciul doi al seriei.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal