Victorie, cu set pierdut, pentru CSM Arcada

133
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada a avut de tras în jocul de pe teren propriu cu Steaua pentru a-și adjudeca toate cele trei puncte ale jocului. Formația gălățeană s-a impus cu socrul 3-1 în ultima etapă din turul play-off-ului, în fața celor de la Steaua, după un început de meci mai grreu cu set pierdut.

Steaua a câștigat primul parțial, scor 25-20. Formația oaspete a condus în cea mai mare parte din parțial, 8-3, 16-8, 21-15. Formația gălățeană a încercat revenirea pe final, Raic și Mihalj au apropiat CSM Arcada la 19-24, dar Steaua a închis primul set după un atac greșit al ridicătorului Carrasco.

Trupa lui Sergiu Stancu a revenit în meci în al doilea parțial câștigat cu scorul 25-19. Tot Steaua a început mai bune actul secund, bucureștenii au condus cu 6-2 și 9-5, CSM Arcada a revenit și a egalat la 9-9. După mai multe momente de egalitate, 12-12, 14-14, 16-16, Sergiu Stancu l-a introdus în teren pe Vlad Cuciureanu, iar acesta a intrat cu o serie de cinci servicii consecutive cu care a desprins în câștigătoarea formația gălățeană.

Au urmat două parțiale câștigate fără probleme de formația gălățeană. În setul trei CSM Arcada s-a impus cu scorul 25-20, (8-4, 16-10, 21-18), iar în ultimul gălățenii s-au impus mult mai clar, scor 25-15, (8-5, 16-9, 21-13).

CSM Arcada: Ivan Mihalj, Ivan Raic, Paul Sanderson, Julian Bissette, Angel Perez, Milos Terzic, Arnel Cabrera – libero. Au mai jucat: Jose Carrasco (Cema), Alexandra Kullo, Ivan Borovniak, Vlad Cuciureanu, Liviu Cristudor.

După meciurile din ultima etapă a turului play-off-ului CSM Arcada conduce grupa valorică 1-6 cu 59 de puncte, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, SCM Craiova. În etapa de miercuri formația craioveană a câștigat doar două puncte, scor 3-2, din jocul de la București, cu CSM, după ce a revenit de la 0-2.

La finalul săptămânii, între 13 și 15 aprilie, în play-off-ul Diviziei A1 este programată o nouă etapă, prima din retur, iar CSM Arcada va juca pe terenul celor de la CSM București, sâmbătă, 13 aprilie. SCM Craiova are meci pe terenul celor de la Dinamo, 15 aprilie, iar Zalăul va evolua tot în Capitală cu Steaua.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal