Victorie de trei puncte în debutul returului play-off-ului pentru CSM Arcada

318
Foto: Sportul Ilustrat

Echipa masculină de volei CSM Arcada a debutat cu o victorie de trei puncte în returul grupei 1-6 din Divizia A1 masculină de volei. Formația gălățeană s-a impus în trei seturi, scor 3-0, la Dobroești, pe terenul celor de la CSM București.

Primul set a fost câștigat de CSM Arcada cu scorul 25-19, după un parțial controlat în întregime, Bissette a închis setul inaugural cu un punct realizat din centrul terenului. Trupa lui Sergiu Stancu a început mai greu setul secund cu 1-6.

Bucureștenii au condus cu 8-5 și 16-15. CSM Arcada a egalat la 17, prin punctele realizate de Borovnjak. În finalul setului formația gălățeană s-a desprins pe serviciul lui Vlad Cuciureanu, o serie de 7 seturi servicii consecutive, Raic a obținut prima minge de 2-0 la 18-24, iar Bissette a închis și setul doi cu un punct realizat din aceeași zonă a terenului.

Al treilea parțial a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 25-21. Parțialul a debutat echilibrat, 3-3, 6-6, 8-8, CSM Arcada a preluat conducerea la 13-12, s-a desprins la 16-13, după un serviciu în fileu al lui Marian Bala. Raic a desprins formația gălățeană la 20-16. În finalul setului CSM Arcada a irosit două mingi de meci, la 19-24, iar meciul a fost închis la 21-25 de CSM Arcada.

Formația gălățeană se menține pe primul loc în clasamentul Diviziei A1 cu 62 de puncte, cinci puncte avans față de SCMU Craiova, șase față de VM Zalău, echipe ce urmează să joace în prima etapă din returul grupei 1-6 din Divizia A1. Pentru CSM Arcada urmează jocul de pe teren propriu cu Dinamo București, 20 aprilie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal