Victorie la ”masa verde” pentru vălmăreni în etapa a 19-a din Liga a V-a

197

Nu doar liderul din Liga a IV-a nu a avut parte de joc în etapa din weekend, și celălalt lider din cele două campionate județene de seniori a ”beneficiat” de pauză forțată.

În etapa a 19-a din Liga a V-a liderul neînvins Avântul Valea Mărului trebuia să joace pe teren propriu cu cei de la ACS Lascăr Schela, un fel de derby al campionatului, formația din Schela ocupa locul trei în clasament înaintea etapei.

Probabil speriați de o înfrângere la scor, în acest sezon vălmărenii au o medie de aproape 6 goluri marcate pe meci, cei de la Schela au ales să nu se prezinte la Valea Mărului, astfel se aleg cu o înfrângere la ”masa verde”, scor 0-3.

ACS Lascăr Schela este a doua echipă din campionatul Ligii a V-a care alege să nu se prezinte la un meci de pe terenul liderului. În etapa a 11-a Zorile Grivița au declarat forfait la meciul programat pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului.

După 19 etape din Liga a V-a formația pregătită de Gheorghiță (Dan) Popa conduce eșalonul doi județean cu 54 de puncte, maximum, golaveraj 98-8, 17 puncte avans față de echipa de pe locul doi.

În etapa a 20-a Avântul Valea Mărului are programat un alt meci derby, pe terenul echipei de pe locul doi Flacăra Pechea. Cu o victorie în meciul de duminică formația din Valea Mărului va deveni matematic campioana Ligii a V-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal