Victorie muncită. Studenții au tras 90 de minute pentru victoria cu Independența

328

Liderul neînvins din Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos” a tras 90 de minute pentru a-și adjudeca toate cele trei puncte în jocul de pe teren propriu cu Victoria Independența.

La final universitarii s-au impus la limită, scor 1-0, cu golul izbăvitor marcat în minutul 90, după un meci în care a dominat copios, dar mingea parcă nu a vrut să intre în poarta celor de la Independența. Oaspeții jocului de pe stadionul ”Portul Roșu” au aplicat tactica ”autobuzul” și-a ”parcat” autobuzul în fața propriei porți.

Studenții au dominat la toate capitolele, au irosit ocazii importante de a marca, Morogan, cu capul dim interiorul careului a trimis pe lângă, după un corner executat de Frunză, Izvoranu a trimis pe lăngă, după un nou corner al lui Frunză, Frunză din 16 metri, portarul a respins cu piciorul, Ignat a tras peste poarta, ”Grig” din lovitură liberă a trimis la rădăcina barei, dar portarul a scos.

Pana în pauză Țuiu, Pavel, Stancu, Izvoranu, au mai irosit ocazii importante pentru studenți. Universitarii chiar au marcat în prima parte, Izvoranu, minutul 30, golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În finalul primei părți când portarul de la Independența nu a avut replică a intervenit unul dintre fundași care a scos mingea, cu capul, ce se scurgea spre portă. Echipa din Independența a avut o singura ocazie notabilă în prima repriza, unul dintre atacanții Victoriei a trimis pe lângă poarta lui Olaru.

La reluare Țuiu a irosit prima ocazie de a marca. Grigoraș a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, decizie contestată vehement de gazde. După ce Blăranu a trimis cu capul din șase metri, Stancu, Iancu și Grigoraș, în două rânduri, au irosit alte ocazii importante de a înscrie. Studenții au solicitat chiar o lovitură de pedeapsă după ce Țuiu a căzut în careu, dar golul izbăvitor a venit în minutul 90, cu Blănaru salvatorul echipei.

Victoria e victorie, chiar și la limită, iar pentru studenți este a 19-a victorie stagională, succes cu care se mențin pe primul loc în Liga a IV-a cu 58 de puncte, golaveraj 90-7. În etapa a 21-a CSU ”Dunărea de Jos” are programat meci pe terenul ultimei clasate Juventus Toflea, urmând să revină pe teren propriu în etapa a 22-a cu jocul contra celor de la Avântul Vânători. Derby-ul de titlu, cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi se va juca în etapa a 23-a, în jurul datei de 12 mai.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal