Zimbrul Sl. Conachi a trecut de hopul Gloria Ivești în etapa a 20-a din Liga a IV-a

202
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă era considerat derby-ul mic al campionatului, se întâlneau echipele de pe locurile doi și trei, meciul dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Gloria Ivești a fost ca un meci de campionat pentru vicecampioni.

Formația din Slobozia Conachi s-a impus cu scorul 5-0, la pauză 2-0, în fața celor de la Gloria Ivești. Petrișor Tudosă a deschis scorul după un sfert de oră de joc, avantaj dublat de Silviu Moise, cu zece minute înainte de pauză.

În minutul 56 al jocului ”Jardel” a reușit dubla, iar pe final golgheterul campionatului Constantin ”Boboc” Spînache a stabilit scorul final cu dubla din minutele 80 și 83.

Vali Cernat, antrenorul ”zimbrilor” a început jocul cu formula: Constantinescu-Antofe, Frunză, Gonta, Matei, Năpîrlică, Postelnicu, Scutaru, Tudosă, Moise, Spînache. Au mai jucat: Munteanu, Păduraru și Țîrțîră. Gloria Ivești a început meciul cu echipa: Coviț- Alecsandrescu, Iordache, Lupu, Nunu, Racoviță, Sava, Sprănceană, Stoica, Toader, Tudose. Au mai jucat: Cucu și Gurău.

Cu 18 victorii din 20 de jocuri formația din Slobozia Conachi este pe locul doi în clasamentul la zi din Liga a IV-a cu 56 de puncte, două puncte mai puțin decât liderul CSU ”Dunărea de Jos”, în timp ce Gloria Ivești se menține pe locul trei cu 45 de puncte.

În etapa a 21-a Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe terenul celor de la Avântul Vânători, sâmbătă, de la ora 12.00, în timp ce Gloria Ivești joacă sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul Voinței din Cudalbi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal