Zimbrul Slobozia Conachi a marcat de șapte ori la Independența și a ajuns la 99 de goluri marcate în acest sezon

213

Viceliderul Ligii a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi a obținut a 15-a victorie stagională, scor 7-1, pe terenul celor de la Victoria Independența, cu 2-1 scorul pauzei. Pentru învingători au marcat: Vlad Antofe, Silviu Moise, Iulian Năpîrlică, ”Boboc” Spânache, Petrișor Tudosă, în timp ce gazdele au înscris prin Marian Eduard Dumitru pentru 2-1.

Cu cele șapte reușite în jocul de la Independența formația din Slobozia Conachi a ajuns la 99 de goluri marcate în cele 17 jocuri din acest sezon de Liga a IV-a, o medie de aproape 6 goluri pe meci.

”Zimbrii” dețin cel mai bun atac din cele trei ligi județene, devansând Avântul Valea Mărului, liderul din Liga a V-a, 89 de goluri, și Avântul Vânători U19, liderul din Liga a IV-a U19. În primul eșalon județean ”zimbrii” au un avans de 12 goluri în fața celor de la CSU ”Dunărea de Jos”, liderul din Liga a IV-a.

În clasamentul general din Liga a IV-a formația din Slobozia Conachi este pe locul doi cu 47 de puncte, 17 jocuri, două puncte mai puțin decât liderul CSU ”Dunărea de Jos”.

Pentru Zimbrul Slobozia Conachi urmează jocul de pe teren propriu cu Quantum Club Galați, meci în care, cel mai probabil, formația din Slobozia Conachi va depăși borna celor 100 de goluri marcate în acest sezon.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal