Apel la unitate. ”Doar împreună putem readuce fotbalul gălățean unde a fost odată”

537

Chiar dacă vremelnic activează în al patrulea eșalon echipa Universității ”Dunărea de Jos” aspiră spre al treilea eșalon, prilej pentru fotbalul gălățean să mai câștige o echipă în ligile naționale. Antrenorul formației studențești, profesorul Cătălin Savu, a lansat un apel pentru renașterea fotbalului gălățean. Tehnicianul formației gălățene ne-a declarat că fără susținerea publicului fotbalul gălățean nu poate reveni în elită.

”Trebuie să punem umărul la renașterea fotbalului gălățean, toți cei implicați în fenomen. Avem nevoie de susținerea publicului la meciurile din Liga a IV-a, cu acest prilej invit publicul la derby-ul campionatului Ligii a IV-a CSU ”Dunărea de Jos-Zimbrul Slobozia Conachi, fără aportul publicului fotbalul gălățean nu poate reveni acolo unde a fost odată”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

”Ne trebuie continuitate la nivelul seniorilor”

Profesorul Cătălin Savu a identificat una dintre probleme fotbalului gălățean, lipsa echipelor de seniori la toate nivelurile.

”Luni am fost la Buzău, la un curs de perfecționare al antrenorilor. În sală cei mai mulți antrenori erau de la Constanța și de la Galați. Avem foarte multe echipe la nivelul juniorilor, dar nu avem finalitate la nivelul seniorilor. În timp ce Constanța are echipe în Liga I, Liga a II-a și două în Liga a III-a, și se pare că în al treilea eșalon va mai avea una, noi avem doar două echipe în Liga a III-a, Oțelul și Sporting Liești. De aceea toți factorii implicați trebuie să punem umărul să revenim unde am fost cândva cu fotbalul”, ne-a declarat Cătălin Savu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal