Arbitri de Liga a III-a la derby-ul sferturilor de finală din Cupă

219

Dacă derby-ul campionatului Ligii a IV-a a fost condus la centru de un arbitru din alt județ, pentru derby-ul din sferturile Cupei dintre cele mai bune echipe din fotbalul județean gălățeană AJF Galați a delegat o brigadă de arbitri gălățeni.

La centru a fost delegat Dorin Alexandru Burloiu, arbitru ce activează în al treilea eșalon. Ultimul joc condus în Liga a III-a a fost în 8 mai, jocul dintre SC Popești Leordeni și CS Făurei. În Liga a IV-a gălățeană ultimul meci arbitrat de Dorin Buloiu a fost în 4 mai, Zimbrul Slobozia Conachi-Voința Cudalbi.

Asistenții jocului de miercuri vor fi: Daniel Gîță și Andrei Toma, ambii arbitri de Liga a III-a. Daniel Gîță a fost la linie în Liga a III-a ultima oară la jocul dintre FC Botoșani 2 și CSM Pașcani din 12 aprilie, iar Andrei Toma a fost coleg de brigadă cu Daniel Gîță la meciul din 12 aprilie.

În Liga a IV-a Daniel Gîță a fost delegat ultima oară la jocurile dintre Viitorul Costache Negri și Voința Cudalbi, (seniori și U19), din etapa de duminică, iar Andrei Toma a fost arbitru asistent în Liga a IV-a la jocul dintre Victoria Tecuci și Victoria Independența, din 16 martie. Andrei Toma a fost arbitru asistent în ultima perioadă la mai multe meciuri de Liga a V-a, ultima dată la Viitorul Umbrărești-Siretul Piscu din 5 mai.

Zimbrul Slobozia Conachi – CSU ”Dunărea de Jos” este programat să se dispute miercuri, 15 mai, de la ora 17.30, la Schela.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal