Cătălin Savu: ”Cupa nu este un obiectiv, dar nu ne vom da la o parte”

166
Foto: Sportul Ilustrat

CSU ”Dunărea de Jos” Galați și-a asigurat și matematic prezența la barajul de promovare în Liga a III-a după victoria, scor 15-1, cu Avântul Drăgănești.

Legat de jocul cu formația din Drăgănești antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu a spus: ”Un meci mai mult de antrenament, în care am exersat diverse scheme tehnico tactice în vederea meciurilor ce urmează în Cupa României – faza județeană, și a barajului de promovare în Liga a III-a. După acest succes suntem siguri că vom juca la bataj și în acest sezon”, a spus Cătălin Savu.

Pentru formația universitară urmează manșa tur din semifinalele Cupei României-faza județeană, cu cei de la Victoria Tecuci. Legat de posibila accedere a formației gălățene în finala Cupei profesorul Cătălin Savu ne-a spus: ”Am spus și o repet, Cupa nu este un obiectiv, pentru că finala se joacă cu o săptămână înainte meciurilor de baraj și nu mai vreau să apară acea relaxare mintală. Dar asta nu înseamnă că ne vom da la o parte. Vom folosi tot lotul pe care îl avem la dispoziție, important este ca la ora barajului toți jucătorii să fie apți fizic, mental, pentru a putea câștiga și promova în Liga a III-a”.

Manșa tur din semifinalele Cupei României, dintre CSU ”Dunărea de Jos” și Victoria Tecuci va fi jucată de studenți acasă, pe stadionul ”Portul Roșu”, miercuri, 29 mai, de la ora 18.00. În cealaltă semifinală Mălina Smârdan va juca cu Gloria Ivești, în aceeași zi, de la aceeași oră.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal