Cătălin Savu: ”La Ghidigeni am ieșit de pe teren în aplauzele galeriei gazdelor!”

366
Foto: Sportul Ilustrat

CSU ”Dunărea de Jos” a încheiat cu victorie, probabil, cel mai dificil meci din finalul sezonului. Formația universitară s-a impus cu scorul 5-1, în deplasarea de la Ghidigeni, de pe terenul celor de la Muncitorul, o echipă incomodă mai ales în jocurile de pe teren propriu.

Studenții au marcat rapid, minutul 2, prin Alexandru Perju, gazdele au egalat, în minutul 11, însă imediat Alexandru Izvoranu a trecut formația universitară în avantaj, minutul 12. La pauză studenții au intrat în avantaj, scor 3-1, după reușita lui Gheorghiță Țuiu. După pauză Alexandru Izvoranu a reușit dubla și a desprins formația studențească la 4-1, iar Adrian Grigoraș a stabilit scorul final, 5-1.

Legat de jocul de la Ghidigeni profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților, ne-a spus: ”La Ghidigeni am ieșit de pe teren în aplauzele galeriei echipei gazdă. La început galeria formației din Ghidigeni a avut atitudine ostilă față de noi, dar pe parcursul jocului au văzut valoarea echipei noastre, iar la final am părăsit terenul în aplauzele galeriei echipei din Ghidigeni. Am avut un teren foarte greu, jucătorii noștri erau destul de solicitați după meciul din Cupă cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi, dar valoarea și-a spus cuvântul. Suntem mândri de studenții noștri, sperăm ca în acest sezon să promovăm în Liga a III-a”.

Sâmbătă, studenții revin acasă!

Sâmbătă, 25 mai, studenții vor juca ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon de Liga a IV-a. Formația universitară va întâlni, de la ora 12.00, Avântul Drăgănești. Meciul va fi jucat de studenți acasă, pe stadionul ”Portul Roșu”.

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 68 de puncte, 22-2-0, patru puncte avans față de echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi. Pe lângă jocul cu formația din Drăgănești studenții mai au de jucat un meci din actuala ediție a Ligii a IV-a, 2 iunie, pe terenul celor de la Unirea Braniștea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal