CSM Arcada și-a prezentat campionii într-o atmosferă electrizantă

545

Sala Sporturilor Dunărea a fost luată cu asalt de suporterii gălățeni la Sărbătoarea Campionilor. CSM Arcada și-a prezentat campionii într-o atmosferă electrizantă, cu un public entuziasmant, cum nici la cele mai importante meciuri din sezon nu a fost.

Seara a debutat cu momente artistice asigurate de trupele de dansatori de la Estrada Studio. Apoi pe scena au urcat rapperii responsabili cu rimele, iar cuvintele cheie au fost campion, CSM, Arcada și Galați.

După o serie de discursuri ale oficialităților, pe scena Polivalentei au urcat campionii: Ivan Mihaly, Paul Sanderson, Ivan Borovnjak, Julian Bissette, Angel Perez, Jose Angulo Carasco (Cema), Alexander Kullo, Vlad Cuciureanu, Milos Terzic, Dragoș Nedelcu, Arnel Cabrera, Liviu Cristudor, Alexandru Lefterache și căpitanul Ivan Raic.

Alături de sportivi pe scenă au urcat și cei din staff-ul tehnic: Răzvan Tănăsescu, antrenor secund, dar și jucător activ, (rezervă de libero), Eugen Pascale, fizioterapeut, Daniele Alpi, preparator fizic, Mircea Roșu, scouter, Sergiu Stancu, antrenor principal, Marius Pîrvu, șeful secției volei de la CSM Galați, Mirel Zaharescu, președintele CS Arcada Galați, Marius Cosoreanu, director CSM Galați.

Medaliile de campioni, trofeul de campioni, dar și medaliile pentru locul doi de la Cupă au fost oferite campionilor de Ionuț Pucheanu – primarul municipiului Galați și Marius Humelnicu – city managerul municipiului Galați. Alături de oficialități, alături de campioni, pe scenă a urcat și Spiru Mantu – Arcada Company.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal