Daniel Pavel a marcat golul 100 pentru CSU în acest sezon

211
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Liderul neînvins din Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos”, s-a impus cu scorul 8-0, la pauză 0-0, în jocul din etapa a 22-a, de pe teren propriu, cu cei de la Avântul Vânători.

Cu 93 de goluri marcate înaintea etapei a 22-a studenții au depășit borna celor 100 de goluri marcate în acest sezon. În minutul 83 al jocului cu Avântul Vânători atacantul Daniel Pavel a marcat pentru 7-0, golul 100 în acest sezon pentru CSU ”Dunărea de Jos”.

Daniel Pavel, 28 de ani, a sosit la echipa Universității în pauza de iarnă a acestui sezon, iar golul marcat în jocul cu Avântul Vânători este al patrulea, după dubla din meciul de pe teren propriu cu Victoria Tecuci și golul reușit în jocul de la Costache Negri, cu cei de la Viitorul.

CSU ”Dunărea de Jos” este a treia echipă din ligile județene gălățene care depășește borna celor 100 de goluri marcate, după Zimbrul Slobozia Conachi, detalii aici, și Avântul Valea Mărului – campioana din Liga a V-a, detalii aici.FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal